Willem-Overbosch-DNG-en-Jeroen-de-Heer-VSP-1024x768-1-768x323.png

Van Spaendonck neemt activiteiten Dutch Network Group over

Tilburg, 1 september 2019
MKBServicedesk.nl is overgenomen door Van Spaendonck, de incubator die al 100 jaar diensten levert aan het mkb. Van Spaendonck haalt hiermee een toonaangevend online platform voor het mkb en de expertise van een online mediabedrijf in huis. Het bereik van MKBServicedesk.nl onder ondernemers in Nederland is voor Van Spaendonck de belangrijkste reden voor de overname.
van Spaendonck.jpg

Van Spaendonck neemt ondernemersplatform MKBServicedesk.nl over

Nieuwsbericht
Tilburg, 16 juli 2019 – Vandaag heeft Van Spaendonck de handtekening gezet onder de koop van het ondernemersplatform MKBServicedesk.nl.
Mark ondernemersplatform.jpeg

De Zaak volle kracht vooruit in 2018

Mark Ondernemersplatform BV geeft De Zaak een marktgerichte impuls
De Zaak is van ondernemers en voor ondernemers, hetgeen nog meer versterkt gaat worden nu Mark Ondernemersplatform BV eigenaar is geworden. De Zaak werd 4 jaar geleden door Dutch Network Group overgenomen van ING. Het vertrouwde magazine ging online en het succes van De Zaak breidde zich uit middels een zeer druk bezochte website, een online platform en een alom gerespecteerde nieuwsbrief.
shutterstock_450213001.jpg

Bij negen op tien bedrijfswebsites zijn gegevens van bezoekers onveilig

Persbericht cybercrime
Zo’n 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde. Naast veiligheidsrisico’s voor sitebezoekers, dreigen ondernemers hierdoor steeds meer omzet mis te lopen.
shutterstock_434944729.jpg

MKB wil groeien door duurzamer te ondernemen

Persbericht MKB Barometer Verkiezingen
Het merendeel van het midden- en kleinbedrijf in ons land wil de komende jaren groeien door duurzamer te gaan ondernemen. Dat is een van de uitkomsten van de MKB Barometer Verkiezingen van Makro, uitgevoerd door MKBServicedesk.nl.
Esther Jacobs MKB Trends.png

MKB Trends van Dutch Network Group in het FD

Vandaag worden onze MKB Trends genoemd in de special ‘Investeren in 2017’ van het FD. Aan de hand van een interview met directeur Willem Overbosch, worden de drie trends uitvoerig uitgelicht.
Logo BNR.png

Heb je ons al gehoord op de radio?

In december zijn we weer de hele maand op BNR te horen. Ben je benieuwd? Luister de commercial hier.
mkb-trends-2017-2.jpg

MKB Trends 2017: Nieuwe staat van het MKB zorgt voor economische groei

Persbericht MKB Trends 2017
UTRECHT- Ondernemen in het midden- en kleinbedrijf (MKB) krijgt in 2017 een andere betekenis. Dat blijkt uit de drie MKB Trends 2017, die vandaag gepresenteerd worden tijdens het vijfde jaarlijkse MKB Trends-event in Utrecht.
_MG_8297.jpg

Event 'Geld om te groeien' groot succes

Beleggers en groei-ondernemers enthousiast
Ruim 100 investeerders en ondernemers met groeiambities waren op donderdag 30 juni te gast in het Experience Centre van Dutch Network Group. Het event ‘Geld om te groeien’ in samenwerking met financieringsplatform Voordegroei bleek een groot succes.
dezaak.jpg

Dutch Network Group en Voordegroei lanceren crowdfunding campagne voor De Zaak

De Zaak.nl winkel van ondernemend Nederland
Dutch Network Group gaat de uitdaging aan. Om nieuwe groeiplannen waar te maken kun je nu investeren in het grootste ondernemersplatform van Nederland. Tegen een laag risico (beoordeeld met een A-rating) is Dutch Network Group op zoek naar 500.000 euro om de e-commerce-strategie verder uit te rollen en ondernemers zo beter te bedienen. De rente is 7,2 procent per jaar! Durf jij het aan?
Getoond 1 tot 10 van 52. Er zijn meer pagina's.
 
 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng