Esther Jacobs MKB Trends.png

MKB Trends van Dutch Network Group in het FD

Vandaag worden onze MKB Trends genoemd in de special ‘Investeren in 2017’ van het FD. Aan de hand van een interview met directeur Willem Overbosch, worden de drie trends uitvoerig uitgelicht.
Logo BNR.png

Heb je ons al gehoord op de radio?

In december zijn we weer de hele maand op BNR te horen. Ben je benieuwd? Luister de commercial hier.
mkb-trends-2017-2.jpg

MKB Trends 2017: Nieuwe staat van het MKB zorgt voor economische groei

Persbericht MKB Trends 2017
UTRECHT- Ondernemen in het midden- en kleinbedrijf (MKB) krijgt in 2017 een andere betekenis. Dat blijkt uit de drie MKB Trends 2017, die vandaag gepresenteerd worden tijdens het vijfde jaarlijkse MKB Trends-event in Utrecht.
_MG_8297.jpg

Event 'Geld om te groeien' groot succes

Beleggers en groei-ondernemers enthousiast
Ruim 100 investeerders en ondernemers met groeiambities waren op donderdag 30 juni te gast in het Experience Centre van Dutch Network Group. Het event ‘Geld om te groeien’ in samenwerking met financieringsplatform Voordegroei bleek een groot succes.

Dutch Network Group en Voordegroei lanceren crowdfunding campagne voor De Zaak

De Zaak.nl winkel van ondernemend Nederland
Dutch Network Group gaat de uitdaging aan. Om nieuwe groeiplannen waar te maken kun je nu investeren in het grootste ondernemersplatform van Nederland. Tegen een laag risico (beoordeeld met een A-rating) is Dutch Network Group op zoek naar 500.000 euro om de e-commerce-strategie verder uit te rollen en ondernemers zo beter te bedienen. De rente is 7,2 procent per jaar! Durf jij het aan?
Crap .jpg

90% van alles is crap

Eventverslag van Content Marketing Fast Forward
Een gedurfd statement van Doug Kessler om afgelopen dinsdag het Content Marketing Fast Forward event in Amsterdam mee te openen, maar helaas helemaal waar. Content is al een paar jaar hot en is steeds vaker onderdeel van de marketingstrategie.
FlexwerkplekS2M.JPG

Eerste flexwerker bij Dutch Network Group!

Kom je ook werken bij onze Seats2Meet-locatie?
Martijn Maat is als projectleider in loondienst bij een detacheringsbureau. ‘Ik heb net een nieuwe opdrachtgever gekregen, waarbij ik de vrijheid heb om af en toe te flexwerken. Via de website van Seats2Meet kwam ik bij Dutch Network Group terecht’, aldus Martijn.
Schermafbeelding 2016-05-10 om 17.56.36.png

Helft ondernemers onbekend met instrumenten om online groei te realiseren

MKB Monitor Q1 2016
Een ruime meerderheid van de ondernemers in het mkb geeft het eigen bedrijf weliswaar een voldoende, maar ziet nog voldoende ruimte voor groei. Klantenwerving en dus een hogere omzet krijgen daarbij prioriteit. En hoewel zij online marketing daarbij als het middel bij uitstek zien om dat resultaat te bereiken, maakt slechts een kleine minderheid er daadwerkelijk gebruik van.
WIllem-Anneloes-Aphrodite-final-lowres.jpg

Olympische zeilsters starten Crowdfunding campagne Rio!

Winnen doe je samen! Kick-off campagne via livestream
Zeilsters Afrodite Zegers-Kyranakou en Anneloes van Veen verzekerden zich op de voorlaatste dag van het zilver op het EK in de 470 klasse. Dit duo heeft zich al geplaatst voor deelname aan de Olympische Spelen in Rio. Het ondernemende team gaat een deel van hun campagne naar Rio zelf financieren en lanceerde daarom op 14 april een eigen crowdfundingcampagne ‘Winnen doe je samen’ via www.ateam470.nl
Ondernemen is topsport-book.jpg

Dutch Network Group in boek 'Ondernemen is topsport'

Hoe ondernemerschap en topsport elkaar versterken
Op 17 maart 2016 werd tijdens het "Ondernemersdiner" in het nieuwe Spaces kantoor in Rotterdam het boek gelanceerd door Marcel Broersma en Guido Mangert.
Getoond 1 tot 10 van 48. Er zijn meer pagina's.
 
 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng