unnamed.png

Ondernemers laten kansen liggen

9 tips om je ambities te realiseren
Je bent ontzettend positief en gelooft in je producten en diensten. Toch heb je het gevoel dat je een echt goede managementstructuur, de juiste focus en handige tools mist. Klinkt bekend? Je bent niet de enige.
Schermafbeelding 2016-05-10 om 17.56.36.png

Helft ondernemers onbekend met instrumenten om online groei te realiseren

MKB Monitor Q1 2016
Een ruime meerderheid van de ondernemers in het mkb geeft het eigen bedrijf weliswaar een voldoende, maar ziet nog voldoende ruimte voor groei. Klantenwerving en dus een hogere omzet krijgen daarbij prioriteit. En hoewel zij online marketing daarbij als het middel bij uitstek zien om dat resultaat te bereiken, maakt slechts een kleine minderheid er daadwerkelijk gebruik van.
PerTazza onderzoek.png

Onderzoek naar koffie op de zaak

Een onderzoek uitgevoerd in samenwerking met PerTazza
Koffie en de werkvloer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dutch Network Group heeft in samenwerking met koffieleverancier PerTazza onderzocht wat ondernemers belangrijk vinden aan koffie op de werkvloer.
Afb Pensioenonderzoek1.png

MKB Monitor Onderzoek

Leer ondernemers echt kennen en weet wat er speelt in ondernemend Nederland
Ondernemers echt kennen en weten wat er speelt, om daarmee onze kennispartners van relevantie informatie te voorzien zodat ook zij over de juiste informatie beschikken om ondernemers nog beter te bereiken, informeren en ondersteunen. Samen vooruit komen door van elkaar te leren, te onderzoeken en die inzichten met elkaar te delen. Om deze redenen hebben Dutch Network Group en DVJ Insights de handen ineen geslagen. Gezamenlijk gaan we ondernemers nog beter leren kennen door structureel onderzoek uit te voeren onder mkb ondernemers. Together we color the landscape of entrepreneurship. Are you in..?
DNG Nederland startersland video.png

Een kijkje in Nederland als 'startersland'

Onze Campagnemanager Raoul geeft je een kijkje in Nederland als 'startersland'. Met veel feitjes zoals, het aantal ondernemingen er per jaar in Nederland worden gestart, wie dat dat dan zijn en een kijkje in de toekomst!
ZZP in beeld cijfers; de cijfers over zelfstandigen zonder personeel.jpg

De zzp'er in beeld

ZZP insights van Dutch Network Group
Er komen er steeds meer van: zzp'ers en ze worden steeds belangrijker als politieke factor. Schattingen over hun aantallen lopen uiteen, maar waar hebben wij het nou precies over? Alles wat je altijd al over de zpp'er wilde weten in één overzichtelijke infographic: in welke beroepsgroepen is hij actief, wat is zijn leeftijd en hebben wij het alleen over mannen?
MKB in beeld 2015 - 100315.jpg

De MKB-markt in beeld

MKB Insights van Dutch Network Group
Jaarlijks inventariseert de Dutch Network Group de belangrijkste ontwikkelingen in het midden- en klein bedrijf. Het bedrijvenoverzicht van de Kamer van Koophandel. de laatste cijfers van het CBS en de data die onszelf ter beschikking staan, dienen daarvoor als basis. Het resultaat kunt u gratis downloaden.

 
 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng