Community voor branches en verenigingen

MKB-Nederland en DNG helpen branches vooruit!
MKB-Nederland biedt haar aangesloten brancheorganisaties in samenwerking met DNG diverse informatie en dienstverlening. Wij ontzorgen uw brancheorganisatie met service & informatie en een netwerk voor de leden van uw brancheorganisatie.

Mijn-omgeving voor eigen website

Big Dash community SaaS helpt je verder
Het toevoegen van een mijn-omgeving aan uw website biedt uw leden veel voordelen. Met een eigen “Mijn account” hebben uw leden gratis toegang via een persoonlijk dashboard tot een bibliotheek aan oplossingen, netwerk en informatie over ondernemerschap aanvullend op uw eigen content.

Masterclasses

Inspirerende masterclasses voor uw leden
Met een pool van sprekers kunnen we een selectie van masterclasses aanbieden. Zo kunt u bijeenkomsten of speciale gelegenheden voor uw leden voorzien van de nodige inspiratie en kennis.

E-Books en whitepapers

Met 10 boeken in de reeks 'Eerste hulp bij' en meer dan 150 whitepapers dekken MKB-Nederland en DNG vrijwel alle denkbare ondernemersthema's. Bied je leden relevantie en kennis, voorzien van branchespecifieke informatie, logovermelding en een persoonlijk voorwoord.

Big Data

Inzicht in de behoeften van uw leden
Vakinhoudelijk, beroepsmatig en qua wet- en regelgeving bent u het aanspreekpunt voor uw leden. Op bedrijfskundige en bedrijfskundige vraagstukken van uw leden bieden wij ondersteuning voor uw leden maar ook voor u als brancheorganisatie. Wij voorzien u hierbij van actuele en relevante thema's die uw leden bezighouden.
 
 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng