Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Maastricht Entrepreneurship Week ’16

Willem Overbosch keynote speaker
The Maastricht Centre for Entrepreneurship (MC4E) op Maastricht University inspireert en ondersteunt de leidende ondernemers van de toekomst. Exact wat wij bij DNG ook doen!
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Masterclass The Next Entrepreneur

bij Rabobank Rijk van Nijmegen
Waar haal je als ondernemer je inspiratie vandaan en hoe inspireer je anderen? Hoe kom je van een goed idee tot een goed businessplan?
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Willem Overbosch

"In ieder mens schuilt een ondernemer"
Met Dutch Network Goup, het mediabedrijf waaronder de titels De Zaak, MKB Servicedesk en ZZP Servicedesk vallen, wil Overbosch huidige en toekomstige generaties ondernemers inspireren, ondersteunen, opleiden en vooruit helpen. Niet alleen in Nederland, maar ook voorbij onze landsgrenzen. Dutch Network Group telt inmiddels 35 werknemers. Overbosch zit altijd vol energie en ideeën om ondernemerschap actief te stimuleren. Dit doet hij door lezingen, trainingen en workshops te geven en door adviesopdrachten uit te voeren voor de overheid en het bedrijfsleven. Zijn presentaties zijn interactief en hij gaat de dialoog met de zaal aan.
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Dutch PR Awards

Willem Overbosch in de jury
Willem Overbosch neemt dit jaar plaats in de jury van de Dutch PR Awards 2015.
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Masterclass voor startende ondernemers

23 juni | The Next Entrepreneur Rabobank Arnhem en Omstreken
Startende ondernemers zijn belangrijk voor het ondernemerschap en de economie. Zij zorgen voor innovatie en vernieuwing, ze zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten organiseert Rabobank Arnhem en Omstreken op dinsdagavond 23 juni de Masterclass The Next Entrepreneur.
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Print Pakt Live

Combinatie digitaal en print
De eerste editie van Print Pakt Live is op 20 mei te Scherpenzeel. Willem Overbosch vertelt hier over de combinatie van print en digitaal.
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Masterclass The Next Entrepreneur

Rabobank Zuid-west Drenthe
Speciaal voor starters en recent gestarte ondernemers organiseert de Rabobank op dinsdagavond 19 mei in het Rabobank Adviescentrum aan de Donau 12 in Hoogeveen een inspirerende Masterclass. Willem Overbosch geeft deze masterclass.
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

Kapsalon Award 2015

Willem Overbosch in de jury
De Kapsalon Award 2015 wordt georganiseerd door heel Nederland en kent één winnaar per provincie, een kapsalonketen winnaar, vijf categoriewinnaars en één uiteindelijke winnaar van de titel Kapsalon Award 2015. Willem Overbosch is één van de juryleden.
Willem Overbosch profielfoto 2016.jpg

2015 Back to basics

Column Willem Overbosch
Tijd voor wat afstand. In april 2014 zag ik op Facebook een bericht van een vriendin in Australië, waarin ze aangaf vier weken naar Denemarken te gaan rond kerst. Wie wil er op ons huis passen? Binnen een minuut staat mijn reactie eronder: “Dat doen wij wel!” Soms moet je je gevoel volgen, dit was zo’n moment. Achteraf bleek mijn vrouw hetzelfde bericht gezien te hebben, met de gedachte: eens kijken of Willem dit ook gezien heeft. Ja dus :)
 
 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng