De Zaak volle kracht vooruit in 2018

Mark Ondernemersplatform BV geeft De Zaak een marktgerichte impuls
De Zaak is van ondernemers en voor ondernemers, hetgeen nog meer versterkt gaat worden nu Mark Ondernemersplatform BV eigenaar is geworden. De Zaak werd 4 jaar geleden door Dutch Network Group overgenomen van ING. Het vertrouwde magazine ging online en het succes van De Zaak breidde zich uit middels een zeer druk bezochte website, een online platform en een alom gerespecteerde nieuwsbrief.

Edwin Hanssen (van Mark Ondernemersplatform BV en nu aanjager bij De Zaak) stelt; “ Wij zijn er trots op een deelneming in De Zaak te hebben kunnen verwerven. Het geeft ons nog meer de mogelijkheid om met collega-ondernemers te communiceren en nog veel belangrijker; we hebben nu een platform waarbij we een stem kunnen geven aan ondernemers en waarbij we elkaar verder kunnen versterken door kennis te delen en krachten te bundelen.

Met Mark Ondernemersplatform heeft de Zaak een sterke partner gekregen met focus op de uitbouw van het ondernemerscollectief. Deze stap doet recht aan het motto “ondernemers onder elkaar”.  Dutch network Group blijft als exploitant van de media en met Big Dash als leverancier van de technologie achter MijnZaak.nl ook voor de langere termijn betrokken”, aldus Willem Overbosch van Dutch Network Group.

Wat zijn de toekomstplannen?

Edwin Hanssen :"Wij zijn met Mark Ondernemersplatform graag en al jaren een gewillig oor voor ondernemers, zij leren ons waar behoeftes liggen en nu kunnen we eindelijk uitvoering geven aan deze wensen via De Zaak. We gaan vooral niet tornen aan de content van De Zaak, want wat goed is moet goed blijven. Wel merken we dat er meer behoefte is aan interactie, persoonlijker advies en het bundelen van krachten; samen sterk!

Dat zullen we nu geleidelijk gaan toevoegen aan De Zaak, bijvoorbeeld door het vermelden van actuele ondernemerszaken via een “CNN”nieuwsbalk, persoonlijker contact via een chatbot indien een ondernemer meer advies wil over een onderwerp. Ook willen we, naast de adviesopties die inmiddels een onlosmakelijk onderdeel van De Zaak zijn, mogelijkheden bieden betreffende bijvoorbeeld (gezamenlijke) inkoop of financieringsvraagstukken."

Kortom 2018 zal voor De Zaak een ondernemend jaar worden, waarbij we graag de input van ondernemers blijven krijgen om zo perfect aan te blijven sluiten bij de behoeften van diezelfde ondernemers!

Meer informatie over dit bericht via edwin@dezaak.nl of mobiel +31 610520458

 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng