Dutch Network Group en Voordegroei lanceren crowdfunding campagne voor De Zaak

De Zaak.nl winkel van ondernemend Nederland
Dutch Network Group gaat de uitdaging aan. Om nieuwe groeiplannen waar te maken kun je nu investeren in het grootste ondernemersplatform van Nederland. Tegen een laag risico (beoordeeld met een A-rating) is Dutch Network Group op zoek naar 500.000 euro om de e-commerce-strategie verder uit te rollen en ondernemers zo beter te bedienen. De rente is 7,2 procent per jaar! Durf jij het aan?

Van big data naar E-commerce

In de strategie richting 2020 zijn het dan ook deze E-commerce diensten die voortkomend uit de schat aan gebruikersdata, verder ontwikkeld gaan worden. Wij weten immers wat de behoefte is van de ondernemer in het MKB. De marge op de bestaande services en adviesdiensten wordt door middel van digitalisering geoptimaliseerd. De strategie is ingezet op een verdere ontwikkeling van het volume in dit kanaal. Het doel is om van de huidige 4.000 klanten die nu betalen voor diensten van De Zaak, door te groeien naar 20.000 betalende klanten.

Waarom kiezen wij voor deze vorm van financiering

Wij hebben voor deze vorm gekozen omdat het een vorm is van marketing en vreemd vermogen financiering. Wij geloven sterk in onze propositie en willen het belang dat wij als aandeelhouders hebben in deze fase, niet laten verwateren. Kapitaal ophalen middels verkoop of uitgifte van aandelen was dan ook geen optie. Om tegelijkertijd ons bedrijf en onze nieuwe dienstverlening onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, hebben wij gekozen voor deze wijze van financiering van onze groeiambitie.

Waarom kiezen wij voor Voordegroei.nl

Wij ontplooien al meer dan 10 jaar met succes activiteiten voor ondernemers. De meeste crowdfunding initiatieven richten zich op start-ups of product uitvindingen. Voordegroei richt zich op reeds succesvolle ondernemingen enerzijds en de meer professionele investeerder / zakelijke belegger anderzijds. Dit sluit perfect aan bij onze propositie. De professionele aanpak qua screening, het heldere proces en de ervaring van de mensen die er bij betrokken zijn, waren voor ons doorslaggevend.

Investeer jij mee in de groei van De Zaak?

 

 

 

 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng