HR Manager (reeds vervuld)

VACATURE | 40 uur per week
Dutch Network Group heeft ambitieuze groeiplannen en daarom zijn wij op zoek naar een HR Manager om ons team te versterken. Ben jij een ervaren HR-professional met veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als HR Manager bij Dutch Network Group ben je in staat om snel te kunnen schakelen. Je kan een visie en people managementstrategie neerzetten om de verwachte groei voor zeker de komende vijf jaar te realiseren. Je streeft er naar om DNG verder te brengen en je bent altijd op zoek naar een win-win afstemming tussen business- en persoonlijke needs. Naast het neerzetten van de strategie ben je zelf ook verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Je bent onderdeel van het Management Team waarin je adviseert en fungeert als een energieke sparringpartner. Je ondersteunt en rapporteert aan het Directie Team.

 

Jouw rol en verantwoordelijkheden;

 • Vanuit visie en strategie een HR-beleid opzetten en uitvoeren voor de korte en lange termijn;
 • Adviseren over in- door- en uitstroom;
 • Uitvoering van het complete werving- en selectietraject;
 • Ontwikkelen en implementeren van het interne opleidingsprogramma van Dutch Network Group, voor een maximale prestatie van medewerkers;
 • Optimale HR-processen voor een soepele uitvoering van de HR-activiteiten;
 • Signaleren, adviseren en ondersteunen van de managers bij de implementatie van performance cyclus. Deze hebben o.a. betrekking op functioneren, salaris en contractverlengingen, verzuim en re-integratie, personeelsbehoud, dossieropbouw en beoordelingssystematiek.
 • Adviseren en coachen van managers bij het aansturen en coachen van hun medewerkers;
 • Talentmanagement;
 • Het up-to-date houden en toepassen van wetswijzigingen.

 

Jouw profiel

Met veel energie en enthousiasme zet je de ontwikkelkoers van Dutch Network Group voort. Je kunt balanceren tussen lange termijnvisie en hands-on mentaliteit met resultaat- en procesgerichtheid. Je bent analytisch sterk en doorziet snel de kern van complexe zaken.

Je beschikt over een helikopterview, maar schakelt waar nodig vlot terug naar detailniveau. Je krijgt energie van mensen in hun kracht te zetten. Je stimuleert en inspireert de medewerkers en natuurlijk jezelf, door de juiste match te vinden of te maken in de persoonlijke ontwikkeling en organisatie-ontwikkeling.

 

Jij:

 • beschikt over een afgeronde Master Bedrijfskunde en/of Psychologie met aantoonbare business sense;

 • hebt minimaal 7 tot 10  jaar ervaring in een zelfstandige HR Manager functie in een commerciële organisatie;

 • hebt minimaal 5 jaar ervaring met HR Development;

 • bent resultaatgericht, gedreven, ondernemend, een teamplayer, organisatie sensitief, wekt vertrouwen;

 • beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wie zijn wij?

Dutch Network Group is een full-service ondernemersplatform bekend van de merken MKB Servicedesk, De Zaak en ZZP Servicedesk en is recentelijk uitgebreid met het DNG Experience Centre en Café De Zaak. DNG biedt een crossmediaal ondernemersplatform waar de ondernemer altijd centraal staat. Door in te spelen op de vraag en redactioneel onafhankelijke informatie en oplossingen te bieden, creëert DNG relevante en praktische content voor ondernemers. Op deze manier inspireert, ondersteunt en helpt DNG huidige en toekomstige generaties ondernemers vooruit én verbindt zowel profit als non-profit organisaties aan ondernemend Nederland. Van concepten, relevante content, infrastructuur, marketinginzet tot aan personal support, bij DNG ben je aan het juiste adres. Samen zien we meer, blijven we scherp en ontdekken nieuwe mogelijkheden op het gebied van ondernemen. Together we color the landscape of entrepreneurship!

 

Wij bieden:

 • een zelfstandige, uitdagende functie voor 40 uur per week

 • een dynamisch, innovatief en energiek bedrijf;

 • een werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld;

 • goede werksfeer: hard werken en plezier komen samen in onze eigen bruine kroeg.


Heb jij het in je om DNG naar een nog hoger niveau te tillen? Stuur dan je CV en en je motivatie naar werken@dutchnetworkgroup.com ter attentie van Milou Muiser.

Vertel in maximaal 1 minuut middels een korte videomotivatie waarom jij perfect bent voor deze job! Stuur dit via WhatsApp naar Milou Muiser op nummer 06-24903776.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng