Seats2meet en Dutch network Group - Evenementen, vergaderen en werken aan de A2 in Utrecht

Inspirerende locatie voor bijeenkomsten en workshops tot 200 deelnemers
Ons DNG Experience Centre is een multifunctionele eventlocatie en beschikt over een radio- en televisiestudio, workshop ruimte en gezellige bruine kroeg. We kunnen de ruimtes altijd op maat inrichten en aankleden. Een unieke combinatie om live video op te nemen, online content te creƫren en te inspireren.

Het DNG Experience Centre biedt jou het volgende:

Event 

Netwerken, kennis op doen en borrelen op één locatie

Ons DNG Experience Centre is de perfecte locatie voor het ontvangst van jouw zakelijke relaties voor een uniek event. Organiseer jouw workshop, presentatie of netwerkgelegenheid voor 20 tot 200 personen. De ruimte kan worden aangekleed en ingericht naar jouw wensen; het aangrenzende Café De Zaak is dé plek voor een gezellige, informele afsluitende borrel. Ook kunnen we jouw event registreren en live streamen via internet (webcast) zodat je een wereldwijd publiek bereikt - zowel op hetzelfde moment als ook na afloop.

Een sfeerimpressie van de LinkedInsessie die wij voor HeadFirst organiseerden: 

Talkshow

Heb jij een nieuw product, wil jij Nederland vertellen over jouw wereldverbeterende diensten of bezit jij unieke kennis die je - intern of met de hele wereld -  wilt delen? Dan nodigen we je graag uit in onze televisiestudio om deel te nemen aan een talkshow of kennissessie. Voor een grote impact kunnen we de onder de aandacht brengen bij ondernemers ( en zakelijke beslissers) onze eigen platformen De ZaakMKB Servicedesk en ZZP Servicedesk

Dit kan er dan zo uitzien: 

Webinar of webcast/ Livestream

Bereik je publiek live en interactief met een online seminar - ook vaak een webinar genoemd! Met jouw webinar stream je een presentatie of talkshow live naar de buitenwereld. Met polls, chat en social media tools maken we jouw webinar interactief zodat de deelnemers actief participeren in jouw uitzending. Ook kunnen we een combinatie maken van publiek dat live in de studio aanwezig is en deelnemers die thuis of onderweg zijn.

Een voorbeeld hiervan is de webinar over spreadsheets: 

Focusgroep

Weet wat er speelt

Wanneer jij wilt weten wat er speelt bij je klanten, een nieuw product wilt pluggen of ander kwalitatief onderzoek wilt uitvoeren, kun je DNG een focusgroep laten organiseren. Een focusgroep is een gestructureerde discussie onder leiding van een gespreksleider. Het is een onderzoeksmiddel naar de mening van de respondenten. De focusgroep wordt van A tot Z door DNG georganiseerd. Deze vindt plaats in de DNG studio, we leveren passende respondenten uit onze community van duizenden ondernemers en een gekwalificeerde gespreksleider. De sessie wordt live gestreamd en is bij ons op kantoor synchroon mee te kijken, of waar dan ook ter wereld online. Na afloop kan er nagepraat worden in Café De Zaak en ontvang je de opgenomen focusgroep digitaal om later nog eens terug te zien.

Dit is een impressie van een focusgroep:

 

Kom eens langs! 

Je bent van harte welkom om het DNG Experience Centre met eigen ogen te komen bekijken.

 

Neem daarvoor contact met ons op. of boek direct via onze Seats2Meet tool. 

 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng