Campagnemanager (reeds vervuld)

VACATURE | 40 uur per week | Affiniteit Marketing
Dutch Network Group barst van de ambitie en daar kunnen we nieuw talent goed bij gebruiken. Ben jij op de hoogte van de laatste marketingtrends, heb je een vlotte babbel en volledige focus op doelen? Dan zoeken we jou!

Om ons Campagnemanagement team te versterken zoeken we een Campagnemanager met affiniteit Marketing.

 

 

Functiebeschrijving

Als Campagnemanager ben je de aanjager van een aantal contentmarketingcampagnes voor aansprekende partners! Het is jouw doel om binnen een afgesproken periode de gestelde targets te behalen. Een uitdagende rol waarin je campagnemanagement, communicatie, marketing en relatiemanagement met diverse gerenommeerde kennispartners met elkaar combineert!

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwens naar een intelligente en effectieve marketingcampagne. En als aanjager van interne en externe productie- en distributieteams zorg jij voor mooie campagnes en realisatie van de doelen. Je signaleert trends in de markt en bij concurrenten en speelt hier op in. Voorzien van mobiele telefoon en laptop ben je een flexibele kracht die zowel thuis en op de zaak als bij partners aan de slag gaat. Binnen het team van campagnemanagers vindt dagelijks afstemming plaats en wekelijks worden campagne- en afdelingsdoelstellingen nagestreefd. Je legt verantwoording af aan de Account Director. 

 

Jouw profiel

Je bent op de hoogte van de laatste marketingtrends, je weet dan precies welke kansen we bij Dutch Network Group nog kunnen benutten. Je bent iemand met een vlotte babbel en je maakt makkelijk vrienden. Je laat je niet snel gek maken, kan goed omgaan met deadlines en je straalt veel positieve energie uit. In een dynamische omgeving pas jij je makkelijk aan en je kan op flexibele wijze met de wensen van klanten omgaan. Daarnaast ben je enorm pro-actief en lever je een 8+ in alles wat je doet. Een jonge, informele organisatie vol ambitie en energie past goed bij jou als persoon.

 

Jij:

  • hebt HBO/WO werk- en denkniveau;

  • hebt een marketingachtergrond;

  • bent doel- en resultaatgericht;

  • zet nét dat stapje extra;

  • hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring;

  • bent fris, sprankelend en jong van geest.

 

Wie zijn wij?

Dutch Network Group (DNG) is een full-service ondernemersplatform bekend van de merken MKB Servicedesk, De Zaak en ZZP Servicedesk en is recentelijk uitgebreid met het DNG Experience Centre en Café De Zaak. DNG biedt een crossmediaal ondernemersplatform waar de ondernemer altijd centraal staat. Door in te spelen op de vraag en redactioneel onafhankelijke informatie en oplossingen te bieden, creëert DNG relevante en praktische content voor ondernemers. Op deze manier inspireert, ondersteunt en helpt DNG huidige en toekomstige generaties ondernemers vooruit én verbindt zowel profit als non-profit organisaties aan ondernemend Nederland. Van concepten, relevante content, infrastructuur, marketinginzet tot aan personal support, bij DNG ben je aan het juiste adres. Samen zien we meer, blijven we scherp en ontdekken nieuwe mogelijkheden op het gebied van ondernemen. Together we color the landscape of entrepreneurship. Meer over onze cultuur vind je hier

 

Wij bieden:

  • een zelfstandige, uitdagende functie voor 40 uur per week!

  • een dynamisch, innovatief en energiek bedrijf;

  • een werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld;

  • goede werksfeer: hard werken en plezier komen samen in onze eigen bruine kroeg.

 

Heb jij het in je om onze campagnes naar een nog hoger niveau te tillen? Stuur dan je CV en en je motivatie naar werken@dutchnetworkgroup.com, ter attentie van Milou Muiser.

En vertel in maximaal 1 minuut middels een korte videomotivatie; waarom jij perfect bent voor deze job! Stuur dit mee als extra motivatie. 

 

Acquisitie wordt naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng