Raoul Wijnberg

Campagne Manager
DNG’ers zijn nieuwsgierig en zijn trots op hun werk. Onze collega’s stellen zich graag aan je voor en vertellen je over hun uitdagende werk bij DNG.

 

Wat is je functie, wat doe je precies en welke bijdrage lever jij aan DNG?

Op mijn visitekaartje staat ‘campagnemanager’. Concreet betekent dit dat ik verschillende bedrijven help om via Dutch Network Group ondernemend Nederland te bereiken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan banken, maar ook aan postorderbedrijven of overheidsinstellingen.

Nederland is een ondernemend land en telt nogal wat ondernemers (1,3 miljoen). Dutch Network Group helpt bedrijven met het bepalen van een strategie waarmee zij die ondernemers kunnen bereiken. We zorgen dus voor high quality leads.

Nadat de strategie bepaald is, blijven we de voortgang van de campagne continu controleren en sturen we bij als zich nieuwe kansen voordoen. Dit betekent dat je steeds bezig bent om nog beter te presteren.

Als campagnemanager bij Dutch Network Group ben je als het ware zelf ondernemer: je kunt jouw campagne zien als je eigen bedrijfje. Het is aan jou om de juiste kansen te signaleren en te grijpen. En ervoor te zorgen dat je aan het einde van de campagne winst overhoudt.

 

Hoe ben je bij Dutch Network Group gekomen? 

Ik heb me altijd al omringd met zoveel mogelijk ondernemende mensen: ik word blij van mensen die iets met passie doen en een stapje verder durven te gaan. Daarnaast ben ik altijd veel met marketing en reclame bezig geweest.

Toen ik getipt werd dat er een vacature was waarin gezocht werd naar iemand met passie voor ondernemerschap, die zin had om zijn marketingkennis op een slimme manier in te zetten, dan hoef je natuurlijk ook niet lang na te denken!

 

Wat vind je zo leuk aan werken bij DNG?

“Als je gebruikmaakt van een hero met bewegende beelden en je gaat uit van mobile first, moet je natuurlijk wel van een fallback image gebruik maken.” Dat hoorde ik mezelf laatst opeens zeggen. Ik moest er een beetje om lachen, gezien ik een maand eerder nog hulp nodig had om een link in een artikel toe te voegen.

Voor mij is dit tekenend voor de steile leercurve bij DNG. Als je hier een jaar hebt gewerkt, weet je echt veel over direct mailings, Google Analytics, optimalisatie van customer journeys, copywriting en contentmarketing.

Als je hetzelfde wilt leren via een cursus, wens ik je veel succes deze te vinden!

 

Hoe zie je je toekomst? 

Voor de korte termijn wil ik de beste campagnemanager zijn die ik maar kan zijn. Er zijn namelijk nog wel wat vlakken waarop ik mezelf kan verbeteren. Voor de verdere toekomst geloof ik sterk in de ‘connecting the dots’ speech van Steve Jobs. Ik weet niet precies wat ik over tien jaar wil doen, maar ik word blij van de mensen waar ik nu mee werk en de dingen die ik nu leer. Zolang ik dat blijf doen, ben ik er van overtuigd dat ik over tien jaar nog steeds iets doe wat ik leuk vind.

 

Waarom raad je iedereen aan bij Dutch Network Group te werken?

Zoals eerder gezegd, leer je bij DNG in een korte tijd ontzettend veel. Daarnaast krijg je alle vrijheid om juist die verbeterpunten op te pakken, waar jij het meest enthousiast van wordt.

Een van de krachten van het bedrijf is dat het team jong en gedreven is. Iedereen heeft zin om te knallen en gezamenlijk de gestelde doelen te realiseren. “Kein geloel, fussbal spielen”, zou Ernst Happel gezegd hebben.

 

Wat zal je niet snel meer vergeten bij DNG?

Een van mijn hoogtepunten bij DNG tot dusver: mee naar Polen om verslag te leggen van de handelsmissie en zo internationaal ondernemerschap bij ondernemers te stimuleren.

Recente publicaties van Raoul

Ook werken bij Dutch Network Group? 

Lees dan meer over onze cultuur of bekijk onze vacatures

 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng