Onze cultuur

De DNG-Way
Ben jij iemand die gek is op vernieuwing, nét dat extra stapje wil zetten en zich helemaal thuis voelt in een informele werkomgeving?

DAADKRACHTIG

Een idee zonder uitvoering blijft maar een idee. Als je alleen de intentie hebt om de bus te halen, dan zit je er straks toch echt niet in. Goede voornemens en de beste bedoelingen zijn in de praktijk niet genoeg. Ondernemen is doen. Wij houden van aanpakken en halen - elke dag - alles eruit wat erin zit. Voor onszelf en voor onze klanten. Werk je bij DNG, dan zijn je mouwen opgestroopt en gaat altijd –elke dag- de beuk erin.

WIJ WERKEN NOOIT

Wij zijn trots op ons werk. Die trots is de basis van ons werkplezier. Dat uiten we door successen samen te vieren, met een borrel of een event. Zo houden we positieve energie vast en geven we die door, aan elkaar én aan onze klanten. Bij ons kun je erop rekenen dat je je dag met net zoveel energie eindigt als dat je die begon. Begrijp ons niet verkeerd – we staan niet elk moment van de dag juichend op de banken. Gelukkig brengt positieve energie ook rust, harmonie en daarmee een fijne werkomgeving. Daardoor werken we efficiënt en kwaliteitsgericht. Met onze positieve instelling halen we bij heel Nederland de ondernemersgeest naar boven. Daar zijn we van overtuigd. Werk je bij DNG, dan doe je wat je leuk vindt en hoef je geen dag te werken.

SAMEN VOOR GROEI

Net als ondernemers weigeren wij ons neer te leggen bij beperkingen en onmogelijkheden. We durven te veranderen. Bij ons krijg je altijd de ruimte om met nieuwe ideeën te komen en die ook uit te voeren. Sterker nog; dat wordt van je verwacht. We zijn innovatief in onze markt - groei en ontwikkeling staan daarbij centraal, want er zijn altijd betere oplossingen voor bestaande problemen. Daar zijn we van overtuigd; dat is het bestaansrecht van ons vakgebied. We staan open om te leren, niet alleen van elkaar maar ook van anderen. We willen de aller- aller-allerbeste zijn. Werk je bij DNG, dan wil je de grootste worden en neem je met minder geen genoegen.

ELKAAR WAARDEREN

Iedereen is anders en dat is maar goed ook - als iedereen hetzelfde zou denken, denkt uiteindelijk niemand. Hiërarchie, daar geloven we niet in. Wel in een heldere structuur waarin iedereen gehoord wordt. Welke functie je ook hebt - bij DNG zijn we allemaal gelijk. We respecteren elkaar. Bij ons kun je dus lekker jezelf zijn. Dat moet ook wel, want we delen veel met elkaar. Op kantoor maar ook daarbuiten. Onder andere in onze WhatsApp groep De stip; hier delen we onze mooiste en meest foute momenten. Dat is soms even slikken, maar omdat iedereen het doet schept het een band. Werk je bij DNG, dan ben je perfect zoals je bent.

AANDACHT VOOR ELKAAR

Wat zonlicht is voor planten, is aandacht voor mensen. Oprechte, welgemeende aandacht zorgt ervoor dat je je gewaardeerd voelt en openstaat om helder onder woorden te brengen wat je wilt. Bij DNG zoeken we vanuit oprechte interesse contact met elkaar en met onze klanten. En het hoeft daarbij niet altijd over werk te gaan. We zijn nieuwsgierig en vragen altijd door. Gericht en doortastend om uiteindelijk een gezamenlijke doelstelling te formuleren. Daardoor zorgen wij er altijd voor dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben. En een beetje meer. Werk je bij DNG, dan kom je niet weg met een simpel 'ja, het gaat goed'.

YIN EN YANG

We zijn een hecht team - hoe kan het ook anders- ondernemen of netwerken kun je niet alleen. Je hebt elkaar nodig om te vernieuwen en elkaar te versterken. We werken daarom altijd samen, met elkaar en met onze klanten. Niet omdat we het alleen niet kunnen, maar omdat we samen gewoon beter zijn. Er hangt een open sfeer en we respecteren elkaars initiatieven, want een goed idee inspireert en leidt tot het volgende misschien wel nóg beter idee. Die mentaliteit zie je terug op onze werkvloer – we doen niet aan kantoortjes of aparte hokken. We werken allemaal in een grote open werkruimte waar ook de directie zit. We zijn in evenwicht, hebben elkaar nodig, vullen elkaar aan, houden elkaar scherp en helpen elkaar. Samen, werken. Met respect en vertrouwen. Werk je bij DNG, dan sta je er nooit alleen voor.

  

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng