Accountmanager Contentmarketing (reeds vervuld)

Lees verder
Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Contentmarketing die het leuk vindt om grote merken en bedrijven te overtuigen van onze visie op contentmarketing. Als Accountmanager Contentmarketing op MKB Servicedesk, De Zaak en ZZP Servicedesk, is het jouw taak om binnen een afgesproken periode de gestelde individuele doelen en teamtargets te behalen. Je adviseert met name directe klanten over onze mogelijkheden en realiseert de verkoop van crossmediale contentcampagnes. Ben jij ambitieus en weet jij als geen ander dat relevante kennis en informatie een essentieel verbindende factor voor zakelijk succes is? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

 

Dutch Network Group (DNG) is een full-service ondernemersplatform bekend van de merken MKB Servicedesk, De Zaak en ZZP Servicedesk en is recentelijk uitgebreid met het DNG Experience Centre en Café De Zaak. DNG biedt een crossmediaal ondernemersplatform waar de ondernemer altijd centraal staat. Door in te spelen op de vraag en redactioneel onafhankelijke informatie en oplossingen te bieden, creëert DNG relevante en praktische content voor ondernemers. Op deze manier inspireert, ondersteunt en helpt DNG huidige en toekomstige generaties ondernemers vooruit én verbindt zowel profit als non-profit organisaties aan ondernemend Nederland. Van concepten, relevante content, infrastructuur, marketinginzet tot aan personal support, bij DNG ben je aan het juiste adres. Samen zien we meer, blijven we scherp en ontdekken nieuwe mogelijkheden op het gebied van ondernemen. Together we color the landscape of entrepreneurship. Meer over onze cultuur vind je hier

 

 

Video over DNG

 

 

Jouw profiel

Je bent commercieel gedreven en ondernemend. Je haalt energie uit het werken met targets en je hebt een sterke voorkeur voor new business. Je bent enorm pro-actief en je levert een 8+ in alles wat je doet. Een jonge, informele organisatie vol ambitie en energie past goed bij jou als persoon.


Je hebt/bent:

  • Aantoonbare verkoopervaring in de media, zowel online als in print;

  • Ervaring met directe verkoop aan klanten en via mediabureaus;

  • Doel- en succesgericht en denkt crossmediaal;

  • Een goed zakelijk netwerk en/of relaties in het B2B segment;

  • Goede kennis van social media;

  • Zelfstandig in het maken van voorstellen, voor de samenwerking met de klant of het mediabureau;

  • Kennis van marketing op niveau NIMA-A/SRM-marketing 1;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring en HBO werk- en denkniveau.
     

Wat bieden we?

Een zelfstandige, uitdagende functie voor 40 uur per week! Je komt te werken in onze dynamische omgeving in Utrecht, waar ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld. Bij ons staat innovatie, plezier en resultaat centraal. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met je functie en daarnaast krijg je van ons een Iphone en Macbook.


Interesse?

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie, CV en een korte videomotivatie van maximaal 1 minuut; waarom jij perfect bent voor deze job! Mail naar werken@dutchnetworkgroup.com, ter attentie van Milou Muiser.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng