Stage Redactie

Vacature stage | 40 uur per week
Heb je een vlotte pen en is nieuwe media je lust en je leven? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) redactie bij Dutch Network Group draai je actief mee op de redactie. Je schrijft kennisartikelen die relevant, praktisch en informatief zijn voor ondernemers. Daarnaast interview je ondernemers die een inspirerend verhaal hebben. Je schrijft voor verschillende zakelijke websites, leert hoe je social media handig kunt gebruiken om je verhalen te verspreiden en je ontdekt wat een goede mix is tussen online tekst, video en fotografie.

 

Jouw profiel

Jij bent een ondernemende en vrolijke persoonlijkheid. Je bent een creatieve denker en durft nieuwe ideeën te opperen. Je kiest niet voor de makkelijkste weg, maar daagt jezelf uit om nieuwe dingen te leren. Nieuwe media hebben je interesse en je vindt het heerlijk om te schrijven. Je hebt bij voorkeur al enige kennis van werken in CMS-systemen. Productieve werkdagen zijn voor jou een feest, waarbij je veel positieve energie uitstraalt. Een jonge, informele organisatie vol ambitie en energie past goed bij jou. Je bent bezig met een opleiding journalistiek, communicatie of aanverwante opleiding, en je bent bij voorkeur voor 3 tot 6 maanden beschikbaar.

 

Wie zijn wij?

Bij Dutch Network Group geloven we er in dat elke dag weer een nieuwe kans is om te groeien. Met een jonge groep getalenteerde, ambitieuze en energieke mensen streven we er naar Nederland steeds ondernemender te maken. Met de sterke merken MKB Servicedesk, De Zaak en ZZP Servicedesk spelen wij een zeer prominente rol tussen grote commerciële aanbieders en ondernemers in het MKB. We geloven in een open en positieve werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. Meer weten over onze cultuur? Klik hier.

 

Wat bieden we?

  • Een stage in Utrecht waarbij je heel veel gaat leren;

  • Een stagevergoeding van € 300 bruto per maand, bij een full-time stage;

  • Je draait mee als volwaardig lid van de organisatie;

  • Duur van de stage: minimaal 3 maanden en bij voorkeur 5 dagen in de week

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar werken@dutchnetworkgroup.com, ter attentie van Milou Muiser. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 088 652 00 58.

Dutch Network Group
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9A
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 58

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
Deze website maakt gebruik van cookies
http://www.mkbservicedesk.nl/3492/onze-leveringsvoorwaarden.htm
Meer informatie
Deze melding sluiten
dng